Delovi

O nama

Reno Riznić | Delovi

Popravka vozila je sekundarno tržište automobilske industrije,koja se bavi proizvodnjom,distribucijom,prodajom i ugradnjom svih delova vozila,uljima,hemikalijama,dodatnom opremom nakon prodaje automobila od strane proizvođača kupcu.

Rezervni delovi su auto delovi izrađeni ili ponovo proizvedeni kako bi se zamenili originalni delovi ( OEM ) pošto se istroše ili oštete , a radi sigurnog i bezbednog korišćenja vozila.

Popravka obuhvata sve delove za zamenu od delova za karoseriju,elektriku,elektroniku,mehaniku  pa do ulja , maziva ,antifriza.

Na tržištu se nudi širok spektar delova različitog kvaliteta i cena za sve modele vozila.

Kako bi ste sebi priuštili ugodnu ,bezbednu i sigurnu vožnju Vašeg ljubimca na četiri točka,pobrinuli smo se da Vam stavimo na raspolaganje veliki izbor delova renomiranih proizvođača sa garancijom.

Smatramo da je odabir delova koji se ugrađuju u Vaše vozilo veoma bitan segment celokupne popravke.Višegodišnjim iskustvom i praćenjem različitih brendova iz oblasti proizvodnje auto delova ,došli smo do sadašnjih proizvođača sa kojima imamo veoma mali procenat reklamacija.

Naša preporuka je da bilo održavate Vaše vozilo u našem servisu ili ne,prepustite stručnom osoblju da odabere proizvođača rezervnog dela koji treba ugraditi.

Klijenti koji drže do kvaliteta znaju da on ima i svoju cenu.

 

Reautori d.o.o.