O nama

Reno Riznić | Reautori | Istorijat

Davne 1964 godine, ljubav prema automobilima je odredila životni put moga oca a kasnije, neposredno i moj. Bavio se autotrkama a posao automehaničara je bio i ostao logičan sled i izazov za njega sve do danas. Od početka je bilo jasno da ima „zlatne ruke“ i da je vanredan majstor pa 1968. godine počinje da radi u tada najvećem i prvom servisu Renault-ovihvozila u Srbiji. Bio je to IMV servis u kome je stekao dragoceno iskustvo tokom 70- tih i 80-tih. U slobodno vreme popravljao je automobile svojih prijatelja i poznanika u sopstvenoj garaži i u nekoliko narednih godina krug mušterija se u toj meri povećao da se rađa ideja o otvaranju sopstvenog servisa.

Od 1989. godine autoservis Riznić postoji i posluje na istoj lokaciji na Karaburmi. Danas posluje pod nazivom Reautori d.o.o. (Reno Auto Riznić), a radi mogućnosti nabavke rezervnih delova po pristupačnim cenama, čijom ugradnjom najmanje rizikujete i ostvarujete garanciju na rad i ugradnju istih. Time štedite dragoceno vreme i svodite rizik na najmanju moguću meru. Rezervni delovi iz našeg asortimana su vrhunskog kvaliteta a specifične porudžbine radimo dva puta nedeljno uz unapred poznatu cenu i rok isporuke.

Brojne dugogodišnje mušterije su siguran znak kvaliteta naših usluga, iskrenog odnosa prema njima i pošteno odrađenog posla. Razumevajući zahteve tržišta nudimo visok kvalitet i standard po pristupačnim cenama.

Želimo Vam dobrodošlicu u naš servis!