DACIA DOGURALA DO 5 mil PRODATIH VOZILA

Reno Riznić | DACIA DOGURALA DO 5 mil PRODATIH VOZILA

DACIA DOGURALA DO 5 mil PRODATIH VOZILA

Rumunski brend u vlasništvu Renault-Nissan grupacije dostigao je prodaju od pet miliona automobila u periodu od 2004. godine do danas.

Više nego očigledno da je za kratko vreme od preuzimanja Rumunski proizvođač Dacia, uspeo da ostvari čvrstu vezu sa svojim klijentima, te da razoruža sve skeptike. Prodaja ja tako ovih dana dostigla cifru od 5 miliona primeraka počevši od 2004. godine do danas .

Naime, od prodatih 5 miliona  čak je milion primeraka prodato u Francuskoj. Za manje od 15 godina, došlo se tako do game od 6 modela Dacia-e je od početnog jednog modela kojeg je prodavala u startu. I to bez da se odstupilo od svog glavnog principa, odnosno, da ljudima uvek nude najbolji izbor modela po veoma ekonomičnim cenama.

Još od 2004. godine ovaj brend odbija da se povinuje pravilu na tržištu koje podrazumeva da se uvek nudi više, ali naravno po većoj ceni, te i dan danas modeli kompanije Dacia važe za automobile koji klijentima pružaju ono što im je od četvorotočkaša i potrebno. Za sada našim komšijama to ide izuzetno dobro.

Na Sajmu automobila u Ženevi, Dacia će predstaviti novu ograničenu seriju svojih modela Stepway Sandero, Lodgy, Dokker i Logan MCV. Ova ograničena serija svim modelima daje potpuno novi izgled i po prvi put automatsku kontrolu klime u modelima Sandero i Logan MCV.

Podelite ovaj blog: